Verzenden & Retourneren

Nostalgie Utrecht accepteert alleen bestellingen met betaling vooraf. Tevens behoud Nostalgie Utrecht zich het recht voor een bestelling eenzijdig (deels) te kunnen annuleren mocht het betreffende niet meer op voorraad blijken te zijn.


Verzending vindt binnen twee werkdagen plaats na ontvangst van de betaling.

Op zendingen tot 10 kilo binnen Nederland wordt € 6,75 portokosten berekend(*). Voor verzendkosten buiten Nederland, informeer bij ons naar de kosten. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren gegane zendingen. Wij raden aan om grotere bestelling verzekerd te verzenden.

De verpakking is bij verzending altijd neutraal.

Wilt u iets retourneren of ruilen, neemt u dan binnen 7 dagen contact met ons op. Dit kan telefonisch op telefoonnummer: 06-54228585 of per e-mail: info@nostalgieutrecht.nl. Retourneren of ruilen is alleen mogelijk als geleverde producten niet zijn gebruikt en in de originele verpakking zitten. De verzendkosten voor het retour sturen of ruilen zijn voor rekening van de koper.

Hebt u nog vragen neemt u dan contact met ons op via bovengenoemd telefoonnummer of e-mailadres.

(*) In een enkel geval gelden afwijkende portokosten. Deze staan specifiek gemeld bij het artikel en zijn terug te lezen onder het kopje "Detail" bij dat specifieke artikel.